Kwaliteit op het dak van uw nieuwbouwproject.

De kwaliteit van een nieuwbouwproject hangt af van de duurzaamheid en zijn afwerking. Voor de opbouw van uw dak beschikken wij over de nodige vakkennis en degelijk materiaal. Denk aan ons als een betrouwbare partner voor een degelijke aanpak.

Wij maken een vrijblijvende prijsofferte aan de hand van uw plannen en meetstaat. Wij zijn ervan overtuigd dat de beste inschatting het beste resultaat geeft. Vraag hier uw vrijblijvende prijsofferte aan.

Dakwerken Van Overbeke werkt volgens klassieke methodes met moderne afwerking. Een degelijke constructie als basis voor een dak naar uw wens. Zowel klassieke recuperatiepannen als moderne leien en kleipannen bepalen voor een groot stuk de stijl van uw woning. Al dan niet voorzien van een passend dakraam. Wij helpen u graag verder in het maken van de beste keuze voor uw nieuwbouwproject.

Ons team gaat aan de slag met het beste materieel, werkt volgens de voorschriften en op de meest efficiënte wijze. Wij hebben al heel wat realisaties met telkens positieve feedback. Bekijk ze hier.

Contacteer ons

Mathias Van Overbeke – werven en planning: 0473 36 15 30 – info@dakwerkenvanoverbeke.be

 

Valentien Simoens – boekhouding, personeel, publiciteit en administratie: 0472 25 52 27 – valentien@dakwerkenvanoverbeke.be

Oude pottelbergse pan 451 vieilli blauw gesmoord

Sint-Joris

SVK Ardonit leien

Semmerzake

Bekijk ook...