Een efficiënt en degelijk nieuw dak op uw woning

Vele woningen die gebouwd werden rond de gouden jaren 60 en nu van generatie wisselen zijn toe aan vernieuwing. Huidige standaarden rond comfort en energieverbruik zijn veel specifieker en daar zijn heel wat daken niet voor uitgerust. Een dak is dan ook het eerste wat u controleert bij de aankoop van uw nieuw huis.

Een degelijk aangepakt verbouwproject verzekert zich van een duurzame dakconstructie met isolatie volgens de hedendaagse normen. Dakwerken Van Overbeke heeft veel ervaring in het efficiënt en degelijk aanpakken van verbouwingsprojecten. Zowel vervanging als aanbouw met een uniforme kwaliteitsvolle afwerking zijn voor u mogelijk.

Wij maken een vrijblijvende prijsofferte op basis van het plan van een architect en de meetstaat of wij meten dit zelf op om tot een correcte prijsofferte te komen. Vraag hier uw offerte aan.

Dakwerken Van Overbeke werkt volgens klassieke methodes met moderne afwerking. Een degelijke constructie als basis voor een dak naar uw wens. Zowel klassieke recuperatiepannen als moderne leien en kleidakpannen bepalen voor een groot stuk de stijl van uw woning. Voor een rustieke look bestaan bijvoorbeeld rustieke veluxen. De renovatie van een plat dak of het vernieuwen en na-isoleren van een oud dak met of zonder lichtkoepels is ook mogelijk.

Eens er een overeenkomst gesloten is bespreken we de tijdspanne waarbinnen de werken kunnen uitgevoerd worden. Afhankelijk van de weersvoorspellingen voorzien wij de werken aaneensluitend uit te voeren. Ons ervaren en gesmeerd team zorgt voor een verzorgde werf en oplevering.

Algemeen nummer: 050 38 38 12

Mathias Van Overbeke – werven en planning: info@dakwerkenvanoverbeke.be

Valentien Simoens – boekhouding en administratie: valentien@dakwerkenvanoverbeke.be

Oude pottelbergse pan 451 vieilli rood

Hertsberge

Tegelpan 301 amarant

Knokke

Bekijk ook...