Hellende daken. Klassiek maar dynamisch.

Het overgrote deel van de woningen worden nog steeds voorzien van een hellend dak. Of het nu vernieuwen of een volledig nieuw dak betreft, steeds wordt door ons de degelijkheid en duurzaamheid van de constructie gegarandeerd.

Hellende daken worden nog steeds volgens de regels van de kunst geconstrueerd. Buiten enkele afwerkingsmethodes en isolatiemogelijkheden is doorheen de jaren daar niets aan veranderd. Oerdegelijk timmerwerk met een methodische afwerking laag per laag. Voor een renovatieproject houden we rekening met de woonentiteit en plannen we samen met u de werken gepast in.

Wij maken een prijsofferte op basis van het plan van de architect en de meetstaat of komen bij u langs om de woning op te meten en uw wensen te bespreken. Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsofferte of afspraak.

De afwerking van het dak bepaalt het uitzicht van de woning. Er is een gigantisch aanbod pannen waar we u graag in adviseren. Smaken en kleuren verschillen maar ervaring is een wijze raadsheer. Ook dakvensters, zowel rustiek als modern kunnen door ons geplaatst worden.

Wij zijn ook trots een uniek aanbod oude recuperatiepannen te kunnen aanbieden. Dit zorgt voor een originele rustieke afwerking. Ook de hemelwaterafvoer kan op diverse manieren. Ons team is tevens sterk in koper- en zinkwerk.

Bekijk zeker onze realisaties van hellende daken.

Bekijk ook...