Platte daken. Praktisch en efficiënt.

Dakwerken Van Overbeke plaatst en vervangt platte daken met degelijk materiaal. Alle daken werken we af met de nodige dampwerende schermen, isolatiemateriaal en toplaag. Wij werken met EPDM Resitrix of TPO.

EPDM
EPDM Resitrix is een klassieke zwarte plat dak verdichting. EPDM heeft een duurzaamheid van minimum 50 jaar, dit betekent meer dan één generatie een degelijk plat dak boven uw hoofd.

TPO
TPO heeft dezelfde kwaliteiten als deze van PVC, met dat verschil dat de “weekmakers” niet in TPO zitten. Dit betekent een langere levensduur in vergelijking met een klassieke PVC dakbedekking!plat dak tpo beernem industrie

TPO heeft ook een grote weerstand tegen warmte, waardoor uw dak/gebouw dus niet zo snel opwarmt in de zomer zoals bij een klassieke zwarte plat dak verdichting wel het geval is. Hierdoor kan u in de zomer heel wat airco-kosten besparen!

Ook uitermate geschikt om zonnepanelen op te plaatsen door het reflecterend karakter van deze witte dakbedekking.

Wij staan u graag bij in deze keuze van materiaal en wegen de voor- en nadelen met u af.

Wij maken een prijsofferte op basis van het plan van de architect en de meetstaat. Bij een renovatieproject volstaat een bezoek aan uw woning of project voor een opmeting. Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsofferte of afspraak.

Een lichtkoepel brengt heel wat licht binnen. Vraag naar de mogelijke afmetingen en bedieningsmethodes.

Bekijk zeker onze realisaties van platte daken.

Contacteer ons

Mathias Van Overbeke – werven en planning: 0473 36 15 30 – info@dakwerkenvanoverbeke.be

 

Valentien Simoens – boekhouding, personeel, publiciteit en administratie: 0472 25 52 27 – valentien@dakwerkenvanoverbeke.be

Plat dak EPDM

Beernem

Plat dak TPO

Beernem

Bekijk ook...